Spooktocht in de grotten van Valkenburg

0

Wat begint als een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten. Beleef het spannende avontuur in de grotten van Valkenburg. Geweldig uitje voor uw bedrijf, personeeluitstapje of familie-uitje.

Spooktocht
Als de gids u even in het donker achterlaat blijkt dat u niet alleen in het gangenstelsel bent. Een nogal wereldvreemde archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich mateloos aan uw aanwezigheid. Uiteindelijk betrekt hij u toch bij de eeuwenoude legende van Heer Reginald van Valkenburg. Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. De archeoloog stuurt u daarom op pad door de donkere gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer u denkt dat u het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed…Kortom: een avontuur om nooit te vergeten!

Spooktocht in Valkenburg?