Swing mee met de Djembé – Swingend groepsuitje in Roermond

0

De Djembé is een trommel die is gemaakt van hout, bespannen met een geitenvel. Het instrument komt oorspronkelijk uit West-Afrika. De Djembé wordt met de hand bespeeld en er kunnen meerdere klanken gemaakt worden die bas, toon en slapklanken heten. Tijdens deze workshop worden enkele basisvaardigheden en slagtechnieken geleerd.

Groepsuitje in Roermond – Djembé workshop en een diner
U wordt ontvangen met koffie met de echte Limburgse vlaai. Daarna volgt u de workshop Djembé. In een groep worden twee of drie ritmes tegen elkaar ingespeeld waardoor een melodie van ritmische klanken ontstaat. Op de juiste manier gespeeld klinkt dit erg spectaculair. Na de workshop geniet u van een welverdiend 3-gangendiner.

Kijk hier voor meer informatie over dit groepsuitje