Avondarrangement Malle Babbe Tour

0

Avondarrangement Malle Babbe Tour in Maastricht. Bij deze Zuid-Limburgse biertour doorkruist u onder begeleiding van een gids het bruisende uitgaansleven van Maastricht en proeft u uiteraard in verschillende kroegjes. Leuk idee voor uw personeelsuitstapje.

Programma
Bij deze Limburgse biertour doorkruist u het bruisende uitgaansleven van Maastricht onder begeleiding van onze gids.

18:00 – 22:00 Malle Babbe Tour
U bezoekt de leukste kroegen waar u speciale biertjes en bijpassende lekkernijen proeft. Wat dacht u van een lekkere uiensoep of een smakelijk kaasplankje? Onze gids vertelt u onderweg over Limburgse biertjes, bijzondere cafés en natuurlijk over het Maastrichtse uitgaansleven. Tijdens de Malle Babbe Tour zijn 4 biertjes en maaltijdvervangende gerechtjes inclusief.

Klik hier voor meer informatie over dit groepsuitje