Vergaderen en overnachten in Valkenburg

0

Vergaderen en overnachten in Valkenburg
Best Western Hotel Walram is een comfortabel middenklasse hotel. Het voor Zuid-Limburg typische mergelgebouw is rustig gelegen op de oevers van het riviertje de Geul op twee minuten loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg.

Het Hotel
Het hotel heeft de beschikking over 90 kamers in twee types. De ‘standard’ kamer welk past in het middenklasse segment (3-sterren) en de ‘superior’ kamer welke past in het 4-sterren segment. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, haardroger, TV, wekkerradio en telefoon. De kamers van het type ‘superior’ zijn zeer ruim. Tevens beschikt het hotel over kamers met whirlpool en een junior-suite met douche en whirlpool.

Verder heeft het hotel een restaurant (airconditioned), een gezellige bar (airconditioned), receptiehal en lounge, lift en een overdekt zwembad. Tevens kunt u tegen vergoeding gebruik maken van onze sauna, stoombad en solarium. Er is een kleine parkeerplaats achter het hotel. Zowel toeristisch als zakelijk bent u bij Best Western Hotel Walram aan het goede adres.

Zakelijk
Ook op zakelijk gebied bent u bij Hotel Walram aan het juiste adres. Wij beschikken over 7 vergaderzalen alle voorzien van diverse faciliteiten, zoals draadloos internet in het gehele hotel, ruime parkeergelegenheid, een verwamd overdekt zwembad met sauna, stoombad en solarium.

Kijk voor meer informatie over dit vergader arrangement op Recreatief.nl